Plavba s prohlídkou Pivovaru Samson

Pořádáme tématické plavby po Malši a Vltavě v Českých Budějovicích

 

Plavba s prohlídkou Pivovaru Samson

Poplujte s námi do nejstaršího budějického pivovaru Samson!

Už během samotné plavby se dozvíte spoustu zajímavostí nejen o pivovaru, ale i o historii města. Na místě vás pak čeká 1,5 hodinová prohlídka historické i moderní části pivovaru s odborným výkladem.

Dozvíte se, jak se pivo vyrábí,  nahlédnete do rozsáhlého podzemí pivovaru, navštívíte unikátní humnovou sladovnu a samozřejmě nesmí chybět ani komentovaná ochutnávka piva Samson přímo z tanku!

 

Vstupenky k zakoupení na Plavba s proh. Pivovaru Samson – CBSystem – Vstupenky, předplatné, předprodej

Minimální počet: od 6osob, pouze víkendové časy.

 

 

 

Pro vaši další představu uvádíme seznam již uskutečněných tématických plaveb:

 

POHÁDKOVÉ PLAVBY

Plavba po Malši a Vltavě s vyprávěnou pohádkou.

 

Plavby do Betléma.

Divadelní biblický příběh, který se odehraje na březích řek Vltavy a Malše v centru Českých Budějovic. Hledištěm příběhu bude paluba lodi Sv. Rozálie, která kotví v přístavišti u Kavárny VLNNA. Po nalodění Vás přivítá průvodce příběhem. Během plavby proběhne pět zastavení, kdy se na břehu odehraje část biblického příběhu zinscenovaného Marešovo divadelní agenturou Kultur – Kontakt.

 

Plavba k Vodárenské věži a do historie Budějovického vodovodu

Čeká Vás 1,5h plavba s krátkou procházkou a se zasvěceným výkladem kostýmovaného průvodce Tomáše Hobizala, která Vám umožní nahlédnout minulá i současná tajemství spojená se zásobováním Českých Budějovic vodou, a z hladiny Vltavy a Malše si připomenout proměny obou řek i jejich blízkého okolí.

 

Plavba s prohlídkou Hvězdné oblohy

Během plavby se dozvíte zajímavosti o Hvězdárně ČB, řece Malši a Českých Budějovicích. Následuje samotný program Hvězdná obloha v Hvězdárně ČB.

 

 

Spolufinancováno

 

Partneři projektu